کفسابی موزاییک اصفهان

موزاییک سابی اصفهان یکی دیگر از زیر شاخه های خدمات آذین ساب سپاهان است که رواج زیادی پیدا کرده است. قبل از اینکه با کفسابی موزاییک (موزاییک سابی) آشنا بشیم لازم است تا اندکی با موزاییک و انواع آن آشنا بشیم:

  • موزاییک نوعی کفپوش بتنی محسوب می شود که در ساخت آن از سیمان، ماسه، آب، پودر سنگ، رنگ های افزودنی و سنگ دانه استفاده شده است.
  • موزاییک ها در دو روش پرسی (از اعمال فشار توسط دستگاه پرس موزاییک) و ویبره ای (استفاده از دستگاه لرزاننده) تولید میشوند.
  • انواع موزاییک ها شامل موزاییک گرانیتی (قابل استفاده به عنوان کفپوش سالن های صنعتی، پارکینگ، انبار، مدارس و کارخانه ها)، موزاییک شسته، موزاییک تک لایه ای، موزاییک پلاکی، موزاییک شیاردار، موزاییک پلیمری و … میباشند.

کفسابی موزاییک چیست

کفسابی موزاییک یعنی لایه روبی و برداشتن تمامی کثیفی ها و جرم های روی سطح موزاییک و رفع پستی و بلندی ها و یکدست کردن کف.

موزاییک سابی اصفهان

چه زمانی نیاز به کفسابی موزاییک است؟

کفسابی موزاییک جهت رفع پستی و بلندی کف ساختمان قبل از نصب پارکت یا کفپوش و موکت انجام می شود.

زمانی که به مرور زمان موزایک ها در اثر رفت و آمد جرم گرفته و دچار کثیفی شده با کفسابی موزاییک مثل روز اول برمیگردد.

زمانی که موزاییک معیوب و کهنه شده باشه یا بر روی آن چسب یا رنگ ریخته شده باشد چاره کار کفسابی موزاییک است.

اگر روی موزاییک شما شما هر نوع ماده اسیدی و شیمیایی و چربی ریخته باشد این کار با کفسابی قابل رفع است.

به دلیل تماس مستقیم با یخ بندان ، برف و احتمال سر خوردن و نیز نفوذ آب و یخ زدن آن لازم است تا کف سابی موزاییک حیاط حتما انجام شود.

قیمت کفسابی موزاییک

همواره می دانیم دغدغه کارفرمایان قیمت کفسابی و کیفیت کار است. از نظر کیفیت کار ما همواره رضایت صد درصدی مشتری را مد نظر قرار داده ایم و با بهره گیری از 10 سال تجربه کاری موفق و استفاده از نیروهای خبره سعی در انجام این مهم بوده ایم و اما در مورد قیمت کفسابی موزاییک نسبت به سنگ خیلی پایین تر است و به عوامل زیادی بستگی دارد:

  1. خواسته کارفرما
  2. نوع موزاییک به کار رفته
  3. متراژ محیط کار
  4. دوری و تزدیکی از شهر
  5. سابقه ساب خوردن قبلی موزاییک

مراحل کفسابی موزاییک

برای کفسابی موزاییک معمولا از فرچه سیمی جهت کفسابی استفاده میشود اما در برخی موارد موزاییک ها نیاز به ساب کامل دارند که در این صورت باید یکی دیگر از روش های کفسابی را انتخاب کرد که باید تمامی مراحل دوازده گانه کفسابی اجرا شود.

کف سابی موزاییک در اصفهان

کف سابی موزاییک در همه ی کشورها به یکی از خدمات رایج تبدیل شده است در کشورهایی که نماهای سنگی برای خیابان ها و سنگفرش آن ها مورد استفاده قرار می گیرد کف سابی بسیار معمول تر است. موزاییک سنگ مصنوعی است که از شن و ماسه و سیمان درست شده است. از ساب زدن سنگ برای براق کردن و تمیز کردن این سنگ استفاده می شود. روش های کفسابی هر یک از این موزاییک ها با یکدیگر تفاوت دارد. موزاییک های گرانیتی، شسته، شیار دار و سیمانی برای تمیز شدن نیاز به تبحر و مواد شوینده دارد. به دلیل لیز بودن موزاییک های صاف، از آن ها برای دکوراسیون استفاده نمی شود. ساب سنگ برای هموار کردن سنگ ها نیز کاربرد دارد.

برای کف سابی موزاییک در ابتدا با لقمه 46 پستی ها و بلندی های سنگ را رفع می کنند و با لقمه 60 لای درزها را پر می کنند. کار ساب در مرحله ی آخر با لقمه ی ایتالیایی انجام می شود و سنگ را فوق العاده براق می کند.

مزایای کف سابی موزاییک

در زمان نصب موزاییک به دلیل استفاده از مواد مختلف ساختمانی موزاییک به شکل ناهمواری درمی آید. بهتر است موزاییک با روش های مورد تایید به شکل یکدستی دربیاید. سنگ سابی برای تمیز کردن ملاتی است که روی موزاییک را می پوشاند. مواد اسیدی نیز با کف سابی از سطح موزاییک رفع می شود و موزاییک های کهنه و قدیمی نیز با کف سابی یکدست می شود. برای استفاده از روش های کف سابی بهتر است فردی که در این زمینه مهارت دارد از پروژه ساختمانی بازدید کند و وضعیت موزاییک ها را از نزدیک مورد بررسی قرار دهد.

ویژگی کف ساب ماهر

کف سابی که در این کار تبحر داشته باشد با دیدن وضعیت کلی موزاییک ها می تواند برآورد هزینه را انجام دهد. استفاده از دستگاه کف سابی برای این افراد راحت است و به خوبی می دانند از کدام نقطه این کار را شروع کنند. تامین آب دستگاه ساب زنی به عهده ی کف ساب است. برای پروژه های زیر 200 متر نیز فرد کف ساب نیاز به دستیار دارد و جمع آوری فاضلاب دستگاه نیز به عهده ی خود افراد است. شناخت کامل از انواع سنگ و روش های شستشوی آن ها از ویژگی های کف ساب ماهر است.

نتایج کف سابی ماهرانه

مهمترین انتظار کارفرما این است که موزاییک ها درخشنده و براق شوند. کف ساب خوب باید بتواند با انجام دقیق مراحل، موزاییک ها را تمیز شده، تحویل دهد. شفافیت گوشه های کار نیز مانند محیط های اصلی اهمیت دارد و باید همه ی موزاییک ها به یک اندازه براق شده باشند. برای گوشه های دیوار که در دسترس نیست کف سابی به صورت دستی انجام می شود. درزها و سوراخ هایی که در سنگ ها وجود دارد اغلب با رزین پر می شوند. استفاده از لقمه های مخصوص در کار حرفه ای معمول است و افرادی که ماهر نیستند از لقمه های کهنه استفاده می کنند. این کار باعث کدر شدن موزاییک ها بعد از گذشت زمان می شود.